Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Posters
Posters hos Gallerix
Posters för alla rum

Posters

Hos Gallerix kan du beställa posters online som erbjuder något för alla hem och stilar. Med snygga posters och prints skapar du en personlig stil och lyfter känslan i ditt hem. Vi följer alltid de senaste trenderna inom inredning och konst och lanserar nyheter med utvalda poster motiv varje vecka. Låt dig inspireras och upptäck de senaste trenderna. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och låga priser. Välkommen till Gallerix!

Köp posters och affischer online


Komplett utbud av posters och affischer online

Hos Gallerix hittar du ett komplett utbud av posters och affischer online och något för alla smaker och inredningsstilar. Här samlas det bästa av konst och design och finns tillgängligt för alla till ett bra pris. Trendig konst och snygga posters online behöver inte kosta skjortan, tvärt om. Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av väggkonst, affischer och billiga posters som passar alla typer av stilar; från lugna härliga naturmotiv och imponerande storstadsmotiv till färgglada eller dova abstrakta posters. Trots den stora variationen i våra bildkollektioner utgör minimalismen och enkelheten i den skandinaviska designstilen kärnan i vår inspiration. Oavsett om din interiör är mörk och tät eller ljus med öppna ytor är vårt breda urval av konst redo att komplettera den med motiv som du själv väljer. Välj bland något av våra teman New Scandinavian Design eller Modern Design alternativt från någon av våra kategorier som botaniskt, natur, grafiskt, fotokonst, barntavlor eller mode. Vi har vackra planscher för alla stilar.

Köpa snygga posters

Ska du köpa posters online ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett brett sortiment av posters och tavelramar som passar alla typer av rum och stilar. Välj poster inom kategorier som abstrakt, botaniskt, djur, svartvita, kökstavlor, texttavlor, natur eller barntavlor.

Posters och affischer för alla rum

Vi erbjuder ett brett urval av billiga posters, affischer och prints som tillsammans med tavelramar av hög kvalitet ger dig möjlighet att kombinera precis den typ av tavelvägg som passar just din stil. Hos oss hittar du mängder av trendiga posters 2022. Hitta dina favoriter och matcha från olika kategorier för att skapa din unika tavelvägg. Vi erbjuder trendriktiga och stilsäkra posters för alla smaker från geometrisk minimalism och svartvit fotokonst till livfulla och iögonfallande djurtavlor och naturmotiv. Eller varför inte snygga posters från kategorin Städer & Arkitektur med motiv från städer som New York, Paris eller Stockholm. Alla kan kombineras med någon av våra ramar i svart finish, vit finish eller solid ek.

Poster Nyheter, Bästsäljare och Trendigt

Oavsett om du vet precis vilka posters du söker eller om du bara letar inspiration ska det vara lätt att hitta rätt. Vi har delat upp våra design posters i kategorier, topplistor och teman för att du lätt ska kunna hitta i utbudet av våra posters. I listan Nyheter hittar du de senast inkomna motiven, listan Bästsäljare listar våra mest Populära posters och i listan Trendigt nu listar våra egna designers och illustratörer de mest trendiga motiven för säsongen. Söker du ett särskilt motiv till en plansch? Du kan söka på både namn, motiv och kategorier och vill du se posters i en särskild färg eller i ett särskilt format så som liggande eller stående kan du använda vår filterfunktion.

Beställa posters och prints online

När du beställer från Gallerix får du posters och prints av högsta kvalitet. Vi trycker på ett åldersbeständigt 200 gram tjockt papper med en matt och exklusiv yta. Pappret kommer från det franska pappersbruket Clairefontaine. Våra posters finns i fyra olika storlekar:

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
Vi packar i extra kraftiga tuber och i lackerade kartonger av extra stöttålig kvalitet för att säkerställa säkra leveranser till dig som kund. Vi ser också till att erbjuda snabb leverans. Alla våra försändelser skickas med DHL eller FedEx. I kassan betalar du smidigt och säkert med Klarna som erbjuder både kortbetalning, faktura och direktbetalning. Köp dina posters och ramar hos oss på Gallerix. Love your Home!

Vårt papper

  • 200 gram / m2
  • Tjockt papper
  • Åldersbeständigt
  • Miljöcertifierat FSC
Miljöansvar

När du väljer att handla posters och planscher från oss tar vi tillsammans ansvar för miljön och vår natur. Vårt tryckeri är miljöcertifierat och innehar Svanencertifikat för en renare produktion och den el vi använder kommer från lokala producenter. Genom organisationen OneTreePlanted planterar vi nya träd som bland annat renar den luft vi andas och producerar nytt syre. För varje träd vi förbrukar vid framställning av våra posters planterar vi två nya. På så sätt säkerställer vi en hållbar produktionen både idag och i framtiden.

Kundservice

Har du frågor om våra posters eller din beställning är du välkommen att höra av dig till vår kundservice. Vi svarar normalt samma dag och alltid inom 24 timmar på vardagar. Du kontaktar kundtjänst genom vårt kontaktformulär på hemsidan eller genom att skicka ett epost. Vi svarar normalt inom 24 timmar. Välkommen till Gallerix!