Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX

Faktatavlor

Faktatavlor


Tavlor med fakta och kunskap

Våra posters i kategorin Fakta och Kunskap kombinerar snygg design med ett lärorikt och intressant innehåll. Upptäck någon av våra populära posters med Tvättsymboler, SLipsknutar, Tidszoner, Nordiska horn eller Ätbara svampar. Vi har också snygga posters med fakta om Jorden och Månen, höga byggnader, solsystemets planeter, färska örter, kroppens skelett och kroppens muskler för att lämna några. Gemensamt för samtliga i denna kategori är titeln och rubriken som börjar med "Lär dig mer om"... Posters utöver de vanliga!

Pedagogiska barntavlor

Våra Faktatavlor för barn är både pedagogiska, vackra på väggen och lärorika. Våra serie med djurmotiv i denna kategori är särskilt populära så som "Djur på Bondgården", "Djur i havet", "Djur i djungeln" eller "Djur i skogen". Vi har också posters där barnen lär sig mer om alfabetets vokaler och konsonanter eller jämna och ojämna siffror. Snygga tavlor med viktigt lärande på en och samma gång!

Vad våra kunder tycker

Linnea
2021-01-17
Nöjd

Mycket nöjd med mitt köp av en personlig barntavla, snabb leverans

Aya
2021-01-17
Toppen!

Snabb leverans,fina produkter.

Malin
2021-01-15
Poster

Skickade efter en poster ifrån eran hemsidan. Leveransen gick jättefort, och den var ännu finare i verkligheten. Är jättenöjd!

Sanna
2021-01-15
Toppen!

Snygga motiv, snabb leverans och superfin papperskvalite! Är sååå nöjd med min nya tavelvägg från Gallerix.

Senast besökta artiklar