Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Faktatavlor Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Design i utbildande syfte

Faktatavlor

Vår samling av posters i kategorin Fakta och Kunskap är framtagen som trendriktig design i utbildande syfte. Lär dig mer om Djurspår, Kroppens muskler, Slipsknutar, Tvättsymboler eller Solsystemet samtidigt som du inreder med stilfulla posters. Lär ditt barn mer om Djur i skogen, Djur i havet, Djur på bondgården eller Alfabetets vokaler och konsonanter. Våra Faktatavlor för både vuxna och barn fascinerar och inspirerar på samma gång.

Faktatavlor Design i utbildande syfte


Tavlor med fakta och kunskap

Våra posters i kategorin Fakta och Kunskap kombinerar snygg design med ett lärorikt och intressant innehåll. Upptäck någon av våra populära posters med Tvättsymboler, SLipsknutar, Tidszoner, Nordiska horn eller Ätbara svampar. Vi har också snygga posters med fakta om Jorden och Månen, höga byggnader, solsystemets planeter, färska örter, kroppens skelett och kroppens muskler för att lämna några. Gemensamt för samtliga i denna kategori är titeln och rubriken som börjar med "Lär dig mer om"... Posters utöver de vanliga!

Pedagogiska barntavlor

Våra Faktatavlor för barn är både pedagogiska, vackra på väggen och lärorika. Våra serie med djurmotiv i denna kategori är särskilt populära så som "Djur på Bondgården", "Djur i havet", "Djur i djungeln" eller "Djur i skogen". Vi har också posters där barnen lär sig mer om alfabetets vokaler och konsonanter eller jämna och ojämna siffror. Snygga tavlor med viktigt lärande på en och samma gång!