Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 299kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Premium Selection
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Ett noga urval konst

Premium Selection

Att vara samtida idag och att omfamna rådande trender är självklart för den stilmedvetne. Men även inom normen för trendande konst finns alster som antingen sticker ut eller haussat till en högre, tidlös nivå och tagit klivet från trend till klassiker. Premium Selection är vår mest exklusiva avdelning där vi samlar ett noga urval av posters från erkända illustratörer, konstnärer, fotografer och designers. Posters märkta med "Premium Selection" är omsorgsfullt utvalda för sin medvetna design och sitt unika uttryck.

Premium Selection


Unik och trendig konst

Premium Selection är vår mest exklusiva kategori av posters. Här samlar vi utvalda motiv från erkända, illustratörer, konstnärer, fotografer och kända designers. Gemensamt för posters märkta med Premium Selection är att de är omsorgsfullt utvalda för sin unika stil, höga kvalitet och sin medvetna design.

Papper av högsta kvalitet

Vi trycker alla våra posters på ett 200 grams matt papper av högsta kvalitet. Leverantör är det franska pappersbruket Clairefontaine. Pappret är miljöcertifierat med FSC och produktionen Svanen/EU Ecolabel-märkt för en renare produktion och för att säkerställa en hållbar skogshållning.